Maja Martinuč
maja@svetveselja.si
040 624 276

Blog in storitve
© 2013 -  | Vse pravice pridržane

Uvodni posvet2018-10-08T11:43:14+01:00

Prijava na brezplačni Uvodni posvet

Bi radi podporo pri oblikovanju načrta za več sproščenosti, več lahkotnosti in veselja, ter manj izčrpanosti in stresa v vašem življenju?

Namen Uvodnega posveta

Če si resnično želite narediti spremembo v svojem življenju in ste pripravljeni za to narediti kar je treba, ter investirati potreben čas, energijo in denar, v svojo osebno rast, potem je ta brezplačni Uvodni posvet za vas.

Raziskali bomo, kaj je potrebno za uresničitev vaših rezultatov in kako vam pri tem lahko pomagam. Naredili bomo strateški načrt potrebnih korakov in njihovega zaporedja, da vam bodo v največjo korist.

S posveta boste odšli z jasnostjo in razširjeno zavestjo, ter novim razumevanjem svoje nadaljne življenjske poti. Razumeli boste, kaj je potrebno, da naredite, da zaživite veselo, nasmejano in lahkotno življenje, ki si ga želite.

Povabim vas, da izpolnite prijavnico, da bom vedela, kaj iščete in ali obstaja potencialno ujemanje med nami za skupno delo.

Po prejeti in pregledani prijavnici, vas kontaktiram preko elektronske pošte, da skupaj določimo termin našega Uvodnega posveta preko Skypa, Messengerja ali telefona.

Prijavnica na brezplačni Uvodni posvet

Predstavite mi svoj trenutni način življenja.

Na lestvici od 1 do 10 (10 je najvišja vrednost), kako pripravljeni ste finančno investirati vase in v svoj osebni razvoj?

Ali ste pripravljeni sprejeti odločitev o Energetskem treningu in terapevtski podpori, pa naj bo DA ali NE, na samem posvetu?

HITRI STIK

  • 040 349 695

  • maja@svetveselja.si

  • Linhartova cesta 8,
    1000 Ljubljana

PODROČJA