Maja Martinuč
maja@svetveselja.si
040 624 276

Blog in storitve
© 2013 -  | Vse pravice pridržane

Loading...
SPROSTITVENA JOGA & ZVOČNA TERAPIJA2019-06-25T13:53:04+01:00

Sprostitvena joga z zvočno kopeljo

Ste utrujeni, pod stresom?
Potrebujete nežno sprostitev, da si napolnite baterije?

Vadba joge je namenjena predvsem našemu dobremu počutju, občutenju svoje lastne vrednosti in neskončnosti, ki jo lahko doživimo skozi vztrajnost gibanja. Namenjena je veselju do življenja, ki nam pomaga pri soočanju z vsakodnevnimi življenjskimi izzivi.

Pridružite se mi na
SPROSTITVENI JOGI,

kjer se boste popolnoma posvetili sebi in svojemu telesu. To bo čas le za vas in vaše dobro počutje.

Del vadbe bomo namenili raztezanju mišic, ter občutenju lastne živosti. Posvetili se bomo predvsem občutenju sebe in svojega telesa. Poskrbeli bomo za pravilno zavestno dihanje, ki vam bo pomagalo pridobiti še več energije, ter očistiti čim več toksinov iz telesa. Na koncu vadbe pa se bomo ob zvokih starodavnih glasbil, predali popolni sprostitvi uma in telesa.

Bodi fit, sproščen in nasmejan
je moto naše vadbe.
V kolikor si želite biti takšni *TUDI VI*, se nam pridružite vsak PONEDELJEK ob 20:00 uri v Medvodah.

Cena redne mesečne vadbe je 50€.
Ob nakupu dvomesečne vadbe, vam priznamo 10% popust. “Drop in” enkratni obisk znaša 15€.

LOKACIJA & PRIJAVA

Veselim se druženja z vami.
Maja Martinuč,
Energetska trenerka in terapevtka, certificirana učiteljica Kundalini joge.

Več o meni


Zasebni tretma
Ste specifična skupina ali posameznik, ki želi zasebni tretma sprostivene joge z zvočno kopeljo?

Več o zasebnem tretmaju
Osebna izkušnja tečajnice


Sprostitvena joga za otroke in mladino
Skupinska joga z zvočno kopeljo

Več o jogi za otroke in mladino

Mnenja o izkušnji z Majo

“I know Maya for more than 2 years and I am attending her yoga classes for that time. Her classes are different from the classes I attended before. Maya has a great knowledge in different yoga schools and she is also spiritually conscious  and she implements all of this in her classes. Maya is also very nice person she contributes her heart and soul into yoga. Her classes are full of positive energy as well as healing. I am very happy that she is my friend.”

Aleksandra • Williams

“Maja Martinuč… Redkokdaj me kdo tako preseneti kot me je Maja, njena modrost, čutnost in preprostost so me milo rečeno fascinirale. Pred prvim srečanjem sem pričakoval numerološko analizo, niti sanjalo se mi pa ni da bom dobil celoten vpogled v svoje življenje in prepoznal nekoristne vzorce ter prejel nasvete in praktične vaje, kako jih odpraviti. Z svojo iskrico in nalezljivo pozitivnostjo poskrbi, da so svetovanja sproščena ter potekajo brez zadržkov. Čuti se njena iskrena želja po pomoči.

Maja, hvala… zelo si mi pomagala in zato sem ti resnično hvaležen.”

Aleš • Kramolc

Maja je oseba , ki se te v trenutku dotakne na igriv način, poln veselja, smeha in radosti. Je prijetna in navdihujoča oseba, ki v trenutku najde pravo besedo za vsakega, ki je vesel ali malo manj vesel Vedno in povsod, ob pravem času, na pravem mestu. Na spontan način človeka spomni na to, da spregleda in uzre »svetlo zvezdico na koncu tunela« in ga spodbudi in neutrudljivo spodbuja, da »pripleza iz črne luknje«, ali povedano drugače: je izvrstna učiteljica, ki uči »loviti ribe in ne prinaša ulovljenih rib na krožniku«. Hvala Maja. Hvaležna sem, da sem te spoznala in sem delček vesele poti na svoji poti, tvoji poti, naši poti ….

Marta Maver

“Maja je najbolj sončna in srčna oseba kar jih poznam. Njen nasmeh in pozitivna energija sta prav nalezljiva. 🙂 S svojo intuicijo in bogatim znanjem zna v vsaki situaciji najti prave besede in dati primeren nasvet. Obvlada širok spekter področij (joga, meditacija, prehrana, numerologija, vzgoja otrok, dresura psov, itd.), zato je pravi naslov za vsakogar.”

Martina Škerjanc

“Pogovor z Majo me vedno znova spomni na moč, ki jo imamo kot posamezniki, da spremenimo svet na bolje, tako da začnemo pri sebi. In izredno sem hvaležen za njene pozitivne besede in energijo, s katero mi je nedvomno pomagala postati oseba, ki zna uresničiti svoje sanje.”

Davor Škerjanc
Preberi članek

Jej Zdravo,
Misli Zdravo,
Živi Zdravo.

Biti zdrav in fit, je stanje, ki ga dosežemo in vzdržujemo ne le s telovadbo, vendar predvsem s prehrano, z našim načinom razmišljanja in s spremembo celotnega življenjskega sloga.

Sveže objavljeno

Ideje in pripročila za veselje v življenju

Naloži več objav