Maja Martinuč
maja@svetveselja.si
040 624 276

Blog in storitve
© 2013 -  | Vse pravice pridržane

Loading...
O Maji2019-09-11T17:37:12+01:00

O Maji

SVET VESELJA

Maja je vesela in nasmejana duša, ki prebuja veselje povsod kjer se pojavi. Srčnost, lahkotnost in veselje, so zanjo pomembne sestavine življenja. Po tej ljubezni, harmoniji življenja, vsi hrepenimo, in prav vsi, smo jo po njenem mnenju, sposobni doseči. Takšni smo prišli na svet in nekje na poti smo se od sebe oddaljili.

Specializirala se je kot energetska trenerka in terapevtka, numerologinja, ter učiteljica Kundalini joge. Svoja znanja ves čas nadgrajuje z lastno osebno rastjo, ter s konstantnim izobraževanjem. Je umetniška duša in oseba nenehnega učenja. Ljubi ter spoštuje naravo in živali, rada pleše, poje, piše in ustvarja.

Majino poslanstvo je prebujanje veselja v ljudeh, ki si želijo ponovno zaživeti svojo pravo naravo; ki si želijo živeti v skladu z lastno resnico in ne po prepričanjih lastnega uma, ki se je oblikoval skozi življenjska obdobja in ljudi, ki smo jim bili izpostavljeni. Na podlagi svojih bogatih življenjskih izkušenj, intuitivnih darov, ter pridobljenega znanja, je oblikovala prav posebno metodo Prebujanja V.E.S.E.L.J.A., ki učinkovito deluje na vseh življenjskih področjih.

Del svojega življenja, kot Pasja mama,pa posveča tudi čustveno travmatiziranim, prestrašenim kužkom, katerim s svojo ljubečnostjo in skrbnostjo, pomaga ponovno zaupati v življenje in človeka. V ta namen je oblikovala Tretma za srečno pasje življenje, s katerim pomaga kužkom skozi čustvene travme, da ponovno zaživijo srečno in lahkotno pasje življenje.

Maja o svoji zgodbi

SVET VESELJA • PASJA MAMA

Vse to se je oblikovalo skozi mojo osebno pot. Na neki točki svojega življenja, nisem več znala slediti sebi, čeprav sem se vedno borila, da sem delala stvari po svoje, nisem čutila svoje prave poti. Ohromili so me strahovi, nakopičilo se je zdravstvenih težav brez pravega pojasnila, večino svojega dragocenega časa sem preživela v svoji glavi ter nenehnih izčrpajočih mislih svojega uma, in čisto odrezana od svojega telesa. Iskala sem odgovore zunaj sebe in seveda, tam jih v resnici nisem našla prav veliko, saj so se ves čas skrivali v meni. Z vztrajnim delom na sebi in z jasnim namenom, delati kar me veseli, sem korak za korakom spoznavala sebe, odkrivala svojo resnico ter prepoznavala kaj je v resnici moje in kaj ne. Vedno bolj sem se povezovala z lastnim telesom, ter lastnimi občutki, tem bolj sem se zavedala same sebe in svojih iskrenih srčnih želja. Kot zadnji, tretji otrok v družini, ki je delal vse drugače kot je bilo v navadi, sem hitro dobila občutek, da sem črna ovca v družini. Nikoli slišana in upoštevana, sem se vedno borila za svojo besedo in svojo »pravico«, pa vendar brez uspeha. Haha
Spoznala sem, da moram v prvi vrsti sprejeti in spoštovati samo sebe, in da vse ostalo niti ni tako pomembno. Sebi dati svobodo in dovoljenje, je nekaj najbolj čudovitega. Življenje je proces nenehnega učenja in prej, ko to sprejmemo, lažje in lahkotnejše plujemo skozi življenje.

Drugi o Maji

“Maja Martinuč… Redkokdaj me kdo tako preseneti kot me je Maja, njena modrost, čutnost in preprostost so me milo rečeno fascinirale. Pred prvim srečanjem sem pričakoval numerološko analizo, niti sanjalo se mi pa ni da bom dobil celoten vpogled v svoje življenje in prepoznal nekoristne vzorce ter prejel nasvete in praktične vaje, kako jih odpraviti. Z svojo iskrico in nalezljivo pozitivnostjo poskrbi, da so svetovanja sproščena ter potekajo brez zadržkov. Čuti se njena iskrena želja po pomoči.

Maja, hvala… zelo si mi pomagala in zato sem ti resnično hvaležen.”

Aleš Kramolc

Maja je oseba , ki se te v trenutku dotakne na igriv način, poln veselja, smeha in radosti. Je prijetna in navdihujoča oseba, ki v trenutku najde pravo besedo za vsakega, ki je vesel ali malo manj vesel Vedno in povsod, ob pravem času, na pravem mestu. Na spontan način človeka spomni na to, da spregleda in uzre »svetlo zvezdico na koncu tunela« in ga spodbudi in neutrudljivo spodbuja, da »pripleza iz črne luknje«, ali povedano drugače: je izvrstna učiteljica, ki uči »loviti ribe in ne prinaša ulovljenih rib na krožniku«. Hvala Maja. Hvaležna sem, da sem te spoznala in sem delček vesele poti na svoji poti, tvoji poti, naši poti ….

Marta Maver

“Maja je najbolj sončna in srčna oseba kar jih poznam. Njen nasmeh in pozitivna energija sta prav nalezljiva. 🙂 S svojo intuicijo in bogatim znanjem zna v vsaki situaciji najti prave besede in dati primeren nasvet. Obvlada širok spekter področij (joga, meditacija, prehrana, numerologija, vzgoja otrok, dresura psov, itd.), zato je pravi naslov za vsakogar.”

Martina Škerjanc

“Pogovor z Majo me vedno znova spomni na moč, ki jo imamo kot posamezniki, da spremenimo svet na bolje, tako da začnemo pri sebi. In izredno sem hvaležen za njene pozitivne besede in energijo, s katero mi je nedvomno pomagala postati oseba, ki zna uresničiti svoje sanje.”

Davor Škerjanc

Deli Veselje

POVEJ MI KAJ O SEBI, ŽIVLJENJU, PROJEKTIH

Z veseljem preberem o stvareh, ki te veselijo in ti dam besedo podpore, ki jo potrebuješ. Odgovorim tudi na vprašanja in pomisleke s katerimi se soočaš, v zvezi s prebujanjem veselja.

Hitri stik:
Maja Martinuč
maja@svetveselja.si
040 349 695