Loading...
Energijsko zdravljenje & osebno svetovanje2020-11-26T23:48:09+01:00

Energijsko zdravljenje
& osebno svetovanje

Se soočate s stresom, ste čustveno nemirni? Preveč razmišljate in imate občutek, da sploh niste v stiku s sabo in s svojim telesom?

Se s težavo soočate z odnosi s svojimi otroki, starši, sodelavci in šefi? Imate občutek, da nikoli nimate časa zase in da imajo vsi drugi prednost pred vami?

Čakate, da vas bo kdo pohvalil in opazil vaše dobro delo, pa se to nikoli ne zgodi? Si želite stopiti iz tega kroga razočaranj in nenehne borbe s samim sabo, pa ne veste kako bi se tega lotili?

Delate na sebi, iščete notranje ravnovesje, pa imate občutek, da se vam le to vedno izmika?

Že živite ali pa bi radi živeli lahkotno in nasmejano življenje in si želite ob strokovni podpori energetskega trenerja priti hitreje do cilja?

Če je vaš odgovor prepričan DA, ste na pravem mestu.

Prijava na brezplačni uvodni posvet

Kaj je energetsko trenerstvo?

Energetsko trenerstvo je čustveni, mentalni in fizični energijski motivacijski trening, za vsakdanje življenje. Je odlična podpora našemu vsakdanu in situacijam, ki nam jih življenje prinese. Uči o nevidnih silah, ki delujejo in so povezane z našimi prepričanji in našim načinom razmišljanja. Ruši nezdrave obstoječe navade in ustvarja nove podporne resnice, ki dajejo gorivo za uresničevanje ciljev.

Predvsem nas poveže s samim seboj, da se sprejmemo in se imamo radi takšni kot smo, in ne kakšni bi morali biti. Kar nam da priložnost, da zaživimo v harmoniji tudi z drugimi ljudmi.
S predanostjo takšnemu treningu, je življenje lahkotnejše, notranje mirnejše, ter polno strasti do življenja.

Kaj pridobite

Ob energetski podpori, se naučite utišati svoj glasno govoreči um in znova začutiti sebe in svoje telo. Naučite se zdrave ljubezni do sebe in svojega telesa. Naučite se ljubeče postaviti zase in stati za svojo resnico. Spoznate svojo notranjo moč, kdo ste in kaj si v resnici želite. Razjasnite svoja prepričanja in razločite svoje misli in želje, od misli in želja drugih ljudi. Prepoznate kaj je v resnici vaše in kaj pripada vašim staršem, znancem in prijateljem, ki so vas obkrožali skozi pomembno obdobje vašega življenja.

Naučite se sebe in svoje dobro počutje, postaviti na prvo mesto, brez občutka krivde. Naučite se jasno izražati, kaj hočete in česa nočete. Prepoznate svoje potenciale in lastno vrednost, ter si dovolite biti vi. Namen je ljubiti sebe in druge z odprtim srcem. To je proces, to je trening za življenje.

Dejstva

Pojasnila o energetskem trenerstvu

Ker vam lahko pomaga hitreje in bolj učinkovito, priti do vašega cilja. Ker vas nauči, kako se soočati s svojimi »negativnimi« čustvi in jih preobraziti v pozitivna. Ker se naučite zmanjšati ali celo odpraviti stres, se bolj čutiti in manj razmišljati. Ter predvsem zato, ker v vas prebuja veselje do življenja.

Rezultati se pojavijo iz vašega aktivnega treninga. Predvsem se bodo občutili kot notranje spremembe, v smislu notranjega miru, večjih občutkov lahkotnosti in veselja. Ko boste resnično zaživeli sebe, se bodo spremenili tudi vaši odnosi, okolica in način življenja.

Tako, da se odločiš. Da uporabiš moč svoje volje, ki jo dobiš ob podpori energetskega treninga, ter aktivno sodeluješ v procesu spreminjanja svojega življenja. Hitre in učinkovite spremembe najhitreje dosežeš z daljšo časovno energetsko podporo, saj spremebe navad in načinov delovanja, potrebujejo trening in določen čas, da se usidrajo v nas in postanejo del našega novega načina življenja.

Trening sestoji iz vseh veščin, ki jih potrebujete za dosežen cilj. Energetske tehnike, joga, healingi, zvočni tretmaji, numerologija, prehranski napotki, meditativne tehnike, masažni prijemi, so popolnoma prilagojeni vašim potrebam. Noben trening ni enak drugemu. Vse je visoko personalizirano za vas in vašo spremembo.

Trenira se vaš um in vašo podzavest. Širi se vaše zavedanje in s tem lahkotnost in veselje v vas.
Trenira se tudi vaše telo, ki je kot orodje za stik z neskončnostjo, z vašo zavestjo. Trenira se tisto, kar potrebujete natrenirati.

Haha 🙂 Kdo bi vedel? Vsekakor vam bo šele izkušnja podala resnico. 😉

Zadnje objave

Ko ti nekdo “stopi na živc”

Ta članek je namenjen potrpežljivim osebam, ki imajo ali so v preteklosti imele težave z izražanjem jeze, in ne tistim, ki se razjezijo za vsako malenkost. Takšni potrebujejo

Maja je oseba , ki se te v trenutku dotakne na igriv način, poln veselja, smeha in radosti. Je prijetna in navdihujoča oseba, ki v trenutku najde pravo besedo za vsakega, ki je vesel ali malo manj vesel Vedno in povsod, ob pravem času, na pravem mestu. Na spontan način človeka spomni na to, da spregleda in uzre »svetlo zvezdico na koncu tunela« in ga spodbudi in neutrudljivo spodbuja, da »pripleza iz črne luknje«, ali povedano drugače: je izvrstna učiteljica, ki uči »loviti ribe in ne prinaša ulovljenih rib na krožniku«. Hvala Maja. Hvaležna sem, da sem te spoznala in sem delček vesele poti na svoji poti, tvoji poti, naši poti ….

Marta Maver

“Maja je najbolj sončna in srčna oseba kar jih poznam. Njen nasmeh in pozitivna energija sta prav nalezljiva. 🙂 S svojo intuicijo in bogatim znanjem zna v vsaki situaciji najti prave besede in dati primeren nasvet. Obvlada širok spekter področij (joga, meditacija, prehrana, numerologija, vzgoja otrok, dresura psov, itd.), zato je pravi naslov za vsakogar.”

Martina Škerjanc

“Pogovor z Majo me vedno znova spomni na moč, ki jo imamo kot posamezniki, da spremenimo svet na bolje, tako da začnemo pri sebi. In izredno sem hvaležen za njene pozitivne besede in energijo, s katero mi je nedvomno pomagala postati oseba, ki zna uresničiti svoje sanje.”

Davor Škerjanc
Go to Top