Maja Martinuč
maja@svetveselja.si
040 624 276

Blog in storitve
© 2013 -  | Vse pravice pridržane

Loading...
Delavnice in projekti2018-03-18T18:00:09+01:00

Družbeno koristni projekti

Ne čakajte na boljši čas, ustvarite ga sami.

Kot ste mogoče opazili, sem oseba, ki se rada loti različnih stvari. Sem polna novih idej in vse me zanima. Rada ustvarjam kvalitetne in uporabne vsebine za veselo in lahkotno življenje.
Rada se povezujem s podobno čutečimi/mislečimi ljudmi, in skupaj z njimi ustvarjam zanimive družbeno koristne projekte. Vse vedno v najvišje dobro tega sveta.
Če lahko s kančkom svoje kreativnosti, znanja in prisotnosti, spremenim nekaj malega in velikega na bolje, potem je moje delo zadostilo klicu moje duše.
V kolikor ste tudi sami polni družbeno koristnih idej ali idej, ki polnijo vašo dušo, vas spodbujam, da jih pričnete uresničevati.

Ne čakajte na boljši čas, ustvarite ga sami.

Delavnice & projekti

Aktualne ter pretekle delavnice in projekti

Prijavi se na obvestilo o novih delavnicah in projektih

“Maja Martinuč… Redkokdaj me kdo tako preseneti kot me je Maja, njena modrost, čutnost in preprostost so me milo rečeno fascinirale. Pred prvim srečanjem sem pričakoval numerološko analizo, niti sanjalo se mi pa ni da bom dobil celoten vpogled v svoje življenje in prepoznal nekoristne vzorce ter prejel nasvete in praktične vaje, kako jih odpraviti. Z svojo iskrico in nalezljivo pozitivnostjo poskrbi, da so svetovanja sproščena ter potekajo brez zadržkov. Čuti se njena iskrena želja po pomoči.

Maja, hvala… zelo si mi pomagala in zato sem ti resnično hvaležen.”

Aleš Kramolc • Moj iskren feedback v zvezi s tvojimi svetovanji:

Maja je oseba , ki se te v trenutku dotakne na igriv način, poln veselja, smeha in radosti. Je prijetna in navdihujoča oseba, ki v trenutku najde pravo besedo za vsakega, ki je vesel ali malo manj vesel Vedno in povsod, ob pravem času, na pravem mestu. Na spontan način človeka spomni na to, da spregleda in uzre »svetlo zvezdico na koncu tunela« in ga spodbudi in neutrudljivo spodbuja, da »pripleza iz črne luknje«, ali povedano drugače: je izvrstna učiteljica, ki uči »loviti ribe in ne prinaša ulovljenih rib na krožniku«. Hvala Maja. Hvaležna sem, da sem te spoznala in sem delček vesele poti na svoji poti, tvoji poti, naši poti ….

Marta Maver

“Maja je najbolj sončna in srčna oseba kar jih poznam. Njen nasmeh in pozitivna energija sta prav nalezljiva. 🙂 S svojo intuicijo in bogatim znanjem zna v vsaki situaciji najti prave besede in dati primeren nasvet. Obvlada širok spekter področij (joga, meditacija, prehrana, numerologija, vzgoja otrok, dresura psov, itd.), zato je pravi naslov za vsakogar.”

Martina Škerjanc

“Pogovor z Majo me vedno znova spomni na moč, ki jo imamo kot posamezniki, da spremenimo svet na bolje, tako da začnemo pri sebi. In izredno sem hvaležen za njene pozitivne besede in energijo, s katero mi je nedvomno pomagala postati oseba, ki zna uresničiti svoje sanje.”

Davor Škerjanc