Maja Martinuč
maja@svetveselja.si
040 624 276

Blog in storitve
© 2013 -  | Vse pravice pridržane

DELAVNICA ČAR SAMOZAVESTI in MOČ POZITIVNEGA SAMOGOVORA

/, Delavnice, Delavnice & Projekti/DELAVNICA ČAR SAMOZAVESTI in MOČ POZITIVNEGA SAMOGOVORA

Ali si želite drugačnega življenja, z več notranjega miru, lahkotnosti in veselja, pa imate občutek, da tega z vsem kar se vam dogaja, niste zmožni doseči?

Ali vas strah prevečkrat ustavi in zadrži na mestu, kjer si v resnici sploh ne želite (več) biti?

Ali opazite, da o sebi nimate najlepših mislih in da ste sami sebi največji kritik?

                              Ali se hitro razjezite ali ste užaljeni?                            

Ali se kdaj primerjate z drugimi, da določite svojo vrednost ali da jo zmanjšate, češ »jaz pa v tem že nisem tako dober/dobra, meni pa to ne gre tako dobro od rok«?

Če ste se našli vsaj v enem vprašanju in nanj odgovorili pritrdilno, potem boste na tej delavnici zagotovo odnesli kaj dobrega zase, kar boste lahko praktično uporabili  v svojem življenju. Z vami bom podelila drugačen pogled in polno močnih in uporabnih energetskih vaj, ki vam bodo prinesle super rezultate in s tem transformacije na vaši življenjski poti.

Delavnica bo vključevala poleg pogovornega dela in praktičnih energetskih vaj, tudi elemente preprostega jogijskega gibanja, na koncu pa se bomo sprostili v nežnih in globinskih frekvencah zvočne kopeli.

Oblecite se v udobna oblačila, s seboj prinesite podlogo za jogo, odejo, ter stekleničko vode.

KDAJ: Nedelja 14.10.2018 od 14:00 do 17:00

KJE: Delavnica bo potekala v vadbenem centru MaxxFIT, Ulica Jožeta Jame 14a, Šentvid. http://www.maxxfit.si/#kontakt_in_lokacija

Priporočeni prostovoljni prispevek je 45€ na osebo, 35€ za mladostnika do 19. leta starosti.

PRIJAVE: maja@svetveselja.si ali 040 349 695

 

 Za več informacij, berite dalje…

Vse več je otrok in tudi starejših, ki se soočajo z anksioznostjo in depresijami. Veliko jih je nezadovoljnih s samim seboj. V času odraščanja in tudi skozi večji del življenja, se predvsem ukvarjamo s sprejetostjo v družbi, s svojim izgledom, ljubezenskimi izzivi in izpolnjevanju šolskih ter službenih obveznosti, ter zadovoljevanju pričakovanj svojih staršev, prijateljev, učiteljev in mnogih drugih. Hkrati pa iščemo predvsem svoje mesto v družbi. Sprašujemo se zakaj smo tu, kakšen je naš namen, in ali nas sploh ima kdo rad. Iščemo svojo vrednost in poslanstvo, ki nas tiho nagovarja k raziskovanju svojih edinstvenih talentov in sposobnosti. Večkrat pa tavamo v nevednosti in se le teh, sploh ne zavedamo.

Spraševanje o sebi in svetu, ter iskanje svoje lastne poti, je sestavni del odraščanja, ki smo ga bili deležni čisto vsi. Vendar pa je doba v kateri otroci odraščajo danes, veliko bolj čustveno in psihično zahtevna, kot je bila v času naše mladosti. Pritiski so veliki, pričakovanja po eni strani zelo visoka, po drugi, pa jih skoraj ni. In to lahko občutimo čisto vsi. Smo v dobi informacij, interneta in hitrih premikov, ki nas nezavedno silijo v stalno komunikacijo z drugimi ljudmi in fiktivnimi napravami, ter nam jemljejo tako potreben notranji mir in pristen stik s samim seboj. Posledično veliko svojega časa preživimo zunaj sebe, izven zavedanja lastnega bistva, telesa in svojih notranjih občutkov. To v nas ustvarja velik notranji nemir, tihi stres, pod težo katerega zboli naše telo, naša čustva in psihično stanje, pa padejo v popolno neravnovesje. V takšnem stanju pa nam je zelo težko in večkrat se lahko znajdemo v nam brezizhodnem položaju. Težko se osredotočamo na res pomembne stvari v življenju ali na cilje, ki si jih postavimo. Posegamo po nezdravi hrani, zaradi česar nam volja in koncentracija močno upadeta. In posledično tudi mnogo ciljev ostane neuresničenih ali pa si jih sploh ne zastavimo, saj menimo, da jih tako ali tako ne zmoremo doseči.

Če želimo na družbeni ravni in na ravni vsakega posameznika to spremeniti, si je to dejstvo najprej potrebno priznati, ter poiskati najboljšo rešitev. Poti in načinov do notranjega miru je več, vsem pa ostaja skupno bistvo, se umiriti, sprostiti, ter začutiti sebe in svoje telo.

Eden iz med zelo učinkovitih načinov, so redna srečanja ali občasne delavnice z naslovom ČAR SAMOZAVESTI in MOČ POZITIVNEGA SAMOGOVORA, ki vam omogočajo, da ponovno pridete v stik s samim seboj in se najprej pomirite s situacijo v kateri trenutno ste. Ko se začutite in utišate svoj glasno govoreči negativni um, si daste prostor, da sprejmete vse kar se trenutno v vašem življenju dogaja, ter pogumno pričnete delati pozitivne spremembe in ustvarjati življenje, ki si ga želite živeti.

Na svojih srečanjih vas spodbujam k zavedanju lastne vrednosti, edinstvenih sposobnostih in talentov, ki ste jih prinesli na svet in jih imate priložnost razvijati naprej, ter doprinesti sebi in drugim mnogo dobrega. Delamo predvsem na zdravi samozavesti, ter spoznavamo moč in pomembnost pozitivnega samogovora. Naučim vas energetskih tehnik, s katerimi se spodbujate predvsem v težavnih obdobjih svojega življenja in si tako pomagate ohraniti svoja čustva na višji ravni, da ne zapadete v težjo notranjo stisko. Rada spregovorim o sprejemanju odgovornosti za svoja čustvena stanja, njihovo izražanje in način življenja.

V samo delavnico in srečanja, vključim tudi elemente joge in zvočne kopeli, skozi katere se posvetimo predvsem čutenju sebe in svojega telesa, ter utišanju glasno govorečega uma. Naposled začutite tisto, v današnjem svetu tako težko dosegljivo stanje popolne sproščenosti uma in telesa, iz katere lahko sproščeno ustvarjate lahkotno, srečno, ustvarjalno in uspešno življenje.

Jogijsko gibanje nas postavi v trenutek čutenja svojega telesa tukaj in zdaj, zvočno razvajanje pa nas popelje v stanje popolne sprostitve na telesnem, čustvenem, psihičnem in duševnem nivoju. Spreminja našo zavest, ter nam omogoča, da pustimo naše staro življenje za seboj, ter ustvarimo nove pozitivne življenjske navade in razmišljanja, ki nam bodo prinesla veliko več jasnosti, lahkotnosti in veselja.

Vsako srečanje posameznika notranje spremeni. Da nam priložnost, da razširimo svoje zavedanje o življenju in osebnostno rastemo, ter se razvijamo v samostojne, odgovorne, samozavestne in predvsem srečne posameznike, sočutne do sebe in drugih ljudi, narave, živali in vsega kar sobiva z nami.

Sprostitvene delavnice so primerne tudi za otroke v obdobju adolescence, ki kažejo znake notranje stiske in nemira, zaradi obveznosti in pritiskov, ki jih življenje prinaša.

Vabljeni dragi starši, prijatelji in skrbniki, da podelite to sporočilo naokrog, če začutite, da bi kdo, ki ga poznate, takšno delavnico potreboval. Seveda je najbolj prav, da se vsak za to odloči sam, vi pa ste lahko le tisti, ki omenite, da to obstaja. Slednje velja predvsem, če vabite mladostnike, ki so v obdobju adolescence še posebej občutljivi. 🙂

Veselim se druženja z vami in vseh lepih transformacij, ki bodo rezultat našega dela. 🙂

2018-10-05T19:59:18+01:00